Gehoorbescherming op maat voor alle soorten toepassingen

Passende gehoorbescherming

Als u vaak wordt blootgesteld aan hard geluid, dan heeft u gehoorbescherming op maat nodig. Audinc.be biedt op maat gemaakte oordoppen en oorkappen die optimale gehoorbescherming bieden voor alle soorten toepassingen. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, dus u kunt er zeker van zijn dat uw oren veilig zijn met gehoorbescherming op maat van Audinc!

Bescherm uw gehoor, ook in uw vrije tijd.

Als u graag naar concerten of festivals gaat, hebben wij de perfecte oplossing voor u: onze Custom Concert Plug. Deze oordop is gemaakt van zachte siliconen en biedt een uitstekend draagcomfort. De muziek of concert gehoorbescherming filtert het geluid van het concert, zodat u van de muziek kunt genieten zonder uw gehoor te beschadigen.

U kunt onze op maat gemaakte gehoorbescherming ook gebruiken als oordoppen voor het slapen. Als u moeite heeft met slapen door lawaai, dan zal onze slaapoordopjes u helpen slapen als een baby! De op maat gemaakte slaapoordopjes zijn gemaakt van zachte siliconen en hebben een speciaal filter dat het lawaai vermindert, zodat u rustig kunt slapen.

Oordoppen met Comfort

Op maat gemaakte gehoorbescherming van Audinc.be biedt niet alleen optimale veiligheid voor uw oren, maar is ook zeer comfortabel om te dragen. De oordopjes en gehoorbescherming zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal, zodat u ze de hele dag kunt dragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over huidirritatie. En als u ze langer moet dragen , zijn onze op maatgemaakte oordopjes de perfecte oplossing! Deze oordopjes zijn gemaakt van zachte siliconen en hebben een speciaal filter dat lawaai vermindert.

Audinc Gehoorbescherming op maat is de norm voor de toekomst.

Op maat gemaakte gehoorbescherming is de beste manier om uw oren tegen hard lawaai te beschermen. Met Audinc bent u verzekerd van perfecte gehoorbescherming die comfortabel zit en nauwelijks zichtbaar is! Wacht dus niet langer en bestel nu uw op maat gemaakte oordoppen of gehoorbescherming!

Audinc Gehoorbescherming op maat is de standaard voor de toekomst. Op maat gemaakte gehoorbescherming is de beste manier om uw oren tegen hard lawaai te beschermen. Met Audinc bent u verzekerd van perfecte gehoorbescherming die comfortabel zit en nauwelijks zichtbaar is! Wacht dus niet langer en bestel nu uw op maat gemaakte oordopjes of gehoorbescherming!